Zoeken
  • communicatie ZZG

Dank aan de Rotary clubs van Kortrijk.


AZ GROENINGE is een groot hospitaalcomplex in Kortrijk, onstaan uit de fusie van een publiek hospitaal (Onze-Lieve-Vrouw hospitaal) en 3 privé hospitalen. (Kliniek Maria’s Voorzienigheid – Sint-Maarten Ziekenhuis en Sint-Niklaaskliniek).

Dankzij Dr. Ignace Billiet, uroloog in de kliniek AZ Groeninge in Kortrijk en tevens Rotariër van de Club Kortrijk-Groeninge, en de Heer Jo Dendauw (Direkteur Masterplan & Infrastructuur AZ Groeninge), is al het materiaal van deze hospitalen aan ZZG geschonken.

Dit grootscheeps projekt hadden we nooit kunnen realiseren zonder de hulp van Vincent Verbeke, bestuurder ZZG en Rotariër van de RC Kortrijk. Hij heeft op zijn beurt op de hulp kunnen rekenen van een tiental gemotiveerde Rotariërs, een mooie samenwerking die vastgelegd is op de foto hieronder. Alle vrijwilligers mogen hier fier op zijn!

Dank aan Ignace, Vincent, Emmanuel, Bertrand, Johan, Peter, Karl, Michel, Thierry en tevens aan Transport CASTELEIN, Transport DENY, Transport TERMOTE VANALST, Transport VANDENBROUCKE, Dakwerken ROOFWORKX & Zetelfabriek DEMUYNCK. Tevens een dikke proficiat aan ons team : Christine, Didier, Kris en Pascal.

Dankzij deze prachtige samenwerking is er heel,veel werk verzet op de korte tijd die we ter beschikking hadden.

Tot op vandaag zijn er al meer dan 30 trajekten Namen-Kortrijk-Namen uitgevoerd (alle vrachtwagens samengeteld (ZZG en Rotariërs), en er wordt nog dagelijks verder gewerkt om de oude hospitalen leeg te krijgen.33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven